top of page
Säker snöproduktion från idé till verklighet

Säker snöproduktion från idé till verklighet

Vi på Snow Makers är specialister inom snöproduktion och vår kompetens sträcker sig långt bortom själva kanonerna. När du vänder dig till oss tar vi ett totalansvar för hela leveransen. Från planering och produktion till personlig närvaro vid varje moment i installationen.

Vi lämnar helt enkelt inget åt slumpen. Vi samarbetar tätt med dig som kund för att garantera smidigt genomförande från start till mål.

Vårt totalansvar – din trygghet

Genom åren har Snow Makers konstruerat och installerat hundratals nyckelfärdiga snösystem över hela världen. Den erfarenheten har vi med oss när vi börjar planeringen av ert projekt.

Konstruktion och projektering

Konstruktion & projektering

Vi gör besök på plats för att tillsammans med er diskutera hur vi bäst gör verklighet av idéerna. Utifrån förutsättningar, behov och budget tar vi fram en teknisk konstruktion och en plan som ligger till grund för beslut och fortsatt genomförande.

Tillverkar och programmerar

Tillverkar & programmerar

I vår tillverkning i Böle utanför Östersund svetsar och monterar vi pumpstationer och ventilhus. Här programmerar vi också de styrsystem som gör det enkelt att kontrollera snöproduktionen.

Genomför och installerar

Genomför & installerar

På plats hos er kan vi ta hand om allt som har med genomförandet att göra, från sjö till snö. Markarbeten, rörläggning, svetsning, montage och installationer.

Samarbete

Med gemensamma krafter

Om ni har medarbetare som ni vill involvera i projektet kan vi göra en kombinerad entreprenad där ni ansvarar för delar av arbetet. Snow Makers har alltid en projektledare på plats som håller ihop arbetet och ser till att det löper på enligt plan.

Snabba beslut

Snabba beslut

Med Snow Makers på plats blir beslutsvägarna korta. Vill ni förändra något under genomförandet finns vi till hands för diskussion och beslut.

Snösystem

Målgång

Det är en häftig känsla att uppleva resultatet av månaders arbete. Att tillsammans med er få trycka på startknappen, höra när pumpar och kompressorer rullar igång och se hur systemet startar upp och börja producera.

På bara några minuter är landskapet vitt.

Mix av kompetenser nyckeln till framgång

Mix av kompetenser nyckeln till framgång

En del av våra medarbetare har arbetat med snöproduktion sedan 1990-talet. Andra är skickliga yrkespersoner med lång erfarenhet av projektledning, programmering och markarbeten. Med våra kombinerade kompetenser kan vi bygga bort svaga punkter på förhand och lösa både vanliga och mer ovanliga utmaningar inom snöläggning.

bottom of page